Campanya: Avança’t al Nadal, compra a Roses

L’Ajuntament de Roses organitza una campanya de dinamització del comerç “Avança’t al Nadal, compra a Roses” en col·laboració amb l’Associació d’empresaris Roses i Cap de Creus i els establiments del municipi que vulguin participar.

La campanya té l’objectiu de fomentar el consum als establiments locals per pal·liar els efectes provocats per la crisi sanitària de la Covid19. Consisteix en una promoció de descomptes per tal d’arribar als ciutadans de Roses i que comprin al poble com a primera opció.

Definició de la promoció:

Black Friday Roses: del 23 al 29 de novembre de 2020 descomptes a les persones que comprin en els establiments adherits a la campanya.
Compra ara i aprofita-ho per Nadal: del 30 de novembre al 13 de desembre de 2020 els tiquets de les compres realitzades en els establiments adherits gaudiran d’un % de descompte* per consumir del 21 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2020 (ambdós inclosos) en el mateix establiment.

 

31 d’octubre de 2020:

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza la campanya de dinamització del comerç “Avança’t al Nadal, compra a Roses”, en col·laboració amb l’Associació d’empresaris Roses i Cap de Creus. Els establiments del municipi que vulguin participar poden inscriure’s fins al 3 de novembre.

Oberta la inscripció per als comerços que vulguin participar a la campanya “Avança’t al Nadal, compra a Roses

La campanya té l’objectiu fomentar el consum als establiments locals per pal·liar els efectes provocats per la crisi sanitària de la Covid19, i consistirà en accions comercials per tal d’arribar als ciutadans de Roses i promoure que comprin al poble com a primera opció.

Els comerços interessats a adherir-se a aquesta campanya poden fer-ho, fins al 3 de novembre, lliurant el document adjunt per correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat.

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.