Campanya: Anem a fer el vermut a Roses

24 d’agost de 2020

Des de l’àrea de Promoció Econòmica us informem de la nova campanya de dinamització del comerç «Anem a fer el vermut a Roses». L’objectiu és fomentar el consum després de l’aturada econòmica amb motiu del Covid19 mitjançant una promoció de targetes rasca-rasca amb el premi d’un vermut-aperitiu gratuït.

Les persones que comprin entre el 5 i el 31 d’octubre de 2020 en els establiments comercials i de serveis de Roses a peu de carrer adherits a la campanya, i facin una compra mínima de 10€ se’ls donarà una targeta rasca-rasca.

Si els surt una targeta agraciada, podran anar a gaudir d’un vermut-aperitiu consistent en un got de vermut o aigua, patates xips i una ració d’olives en algun dels establiments de restauració (bars i restaurants) que hagin estat admesos com a participants d’aquesta campanya, d’entre els establiments sol·licitants que compleixin els requisits.

Per a més informació sobre la campanya consulteu els documents adjunts.

Si us animeu a participar-hi, s’ha d’entregar el document d’adhesió que hem adjuntat, com a màxim el dia 17 de setembre de 2020.

On i com s’ha d’entregar?

La fitxa 2 d’adhesió a la campanya «Anem a fer el vermut a Roses» establiments comercials i de serveis de Roses a peu de carrer, ha de presentar-se per correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat.

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.