Campanya: Col·lecciona Sempre Roses

30 d’octubre de 2020:

Un àlbum de cromos amb fotografies de Roses, nova promoció comercial de Roses 

A partir del proper diumenge, 1 de novembre, l’Oficina de Turisme de Roses distribuirà l’àlbum “Col·lecciona Sempre Roses” a totes aquelles persones que presentin un tiquet de compra d’algun dels establiments adherits a aquesta iniciativa. Al llarg de tot el mes de novembre, les mateixes botigues repartiran sobres de cromos per cada compra realitzada, per tal que els seus clients puguin completar aquesta col·lecció fotogràfica.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses i el comerç local de la població, engeguen aquest novembre una nova campanya promocional conjunta, en aquesta ocasió basada en el patrimoni rosinc. Al llarg de tot el mes, gratificaran les compres dels seus clients distribuint àlbums i cromos amb imatges de diferents espais patrimonials del municipi, on també apareixen referències a l’ampli ventall de productes que els comerços de Roses ofereixen.

El nombre d’àlbums que es distribuiran a canvi dels tiquets de compra és de 1.000 unitats. Per completar la col·lecció, els veïns i veïnes de Roses obtindran un sobre (cada sobre conté 5 cromos) per cada compra realitzada en un dels establiments adherits a la campanya. El repartiment d’àlbums (a l’Oficina de Turisme) i de sobres de cromos a les botigues es realitzarà de l’1 al 30 de novembre o fins a la fi d’existències.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el programa “Sempre Roses”, una de les accions impulsades conjuntament entre l’Ajuntament de Roses i l’empresariat del comerç local per incentivar l’activitat comercial a la població a través de diferents accions, com campanyes promocionals amb obsequis i avantatges per als clients, la creació d’un marketplace local, o la posada en marxa de diferents canals de comunicació que donin a conèixer l’oferta i tota l’actualitat del comerç rosinc.

 

14 de setembre de 2020:

Inici a les inscripcions com establiments a la campanya «Col·lecciona Sempre Roses», els 40 primers establiments adherits seran els escollits per sortir a l’àlbum de cromos.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica us informem de la nova campanya de dinamització del  comerç «Col·lecciona Sempre Roses». La campanya té l’objectiu de fomentar el consum als establiments locals després de l’aturada econòmica amb motiu del Covid19 mitjançant una gimcana entre el comerç.

Les primeres 1000 persones que comprin entre el 1 de novembre fins el 30 de novembre de 2020 en els 40 establiments comercials i de serveis de Roses a peu de carrer adherits a la campanya i presentin el tiquet a l’Oficina de Turisme podran obtenir l’àlbum de Roses.

Un cop els participants tinguin l’àlbum poden començar la col·lecció. Cada cop que comprin als establiments adherits a la campanya se’ls entregarà un sobre de cromos, aquests cromos seran de imatges de llocs emblemàtics de Roses amb productes dels establiments adherits, i hauran de completar l’àlbum.

Per a més informació sobre la campanya consulteu els documents adjunts.

Si us animeu a participar-hi, s’ha d’entregar el document d’adhesió que hem adjuntat, com a màxim el dia 25 de setembre de 2020.

On i com s’ha d’entregar?

La fitxa d’adhesió a la campanya «Col·lecciona Sempre Roses» establiments comercials i de serveis de Roses a peu de carrer, ha de presentar-se per correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat.

 

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.