Campanya: Fira de la Cervesa 2021

Dates de l’esdeveniment: del 9 al 12 d’octubre del 2021

El 5 de juliol del 2021 hem obert el termini per l’adhesió a les campanyes gastronòmiques lligades a la Fira de la Cervesa.  El data màxima per presentar les fitxes d’adhesió correctament omplertes és el 3 de setembre del 2021.

Per l’adhesió, els establiments adherits han de emplenar l’arxiu PDF que figura en l’apartat “Fitxa d’adhesió” e la campanya que volen participar d’aquesta pàgina i enviar-lo per correu electrònic DEGUDAMENT EMPLENAT I SIGNAT a promocioeconomica@roses.cat

Les campanyes programades enguany:

  • Menú Maridat amb cervesa artesana, del 4 al 12 d’octubre. Les empreses de cervesa seran les participants a la Fira de la Cervesa.
  • Tapes a la Fira de la Cervesa el dimarts 12 d’octubre migdia a la carpa de la Fira de la Cervesa a l’Illa d’Ìtaca. (Actuació subjecte a concreció amb les cerveseres participants de la Fira de la Cervesa)
  • Tasts de Cervesa artesana al vostre establiment del 1 al 8 d’octubre, les empreses de cervesa seran les participants a la Fira de la Cervesa.

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.