Campanya: Fira de la Rosa 2022

INICI A LES ADHESIONS A LA CAMPANYA COMERCIAL

En motiu de la Fira de la Rosa, del 16 al 19 de juny de 2022, l’àrea de Promoció Econòmica de
l’Ajuntament de Roses organitzem una campanya de dinamització del comerç, que consisteix en la
decoració dels aparadors amb temàtica floral i motius vermells.

 

LÍMIT D’ENTREGA: DIVENDRES 6 DE MAIG A LES 14h

Entrega a través de correu electrònic: promocioeconomica@roses.cat o bé personalment al
c/ Madrid núm. 1 de Roses

 

INICI A LES ADHESIONS DE LES CAMPANYES GASTRONÒMIQUES

 

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses us comuniquem que s’obren les inscripcions per les campanyes gastronòmiques relacionades amb la 10ª Fira de la Rosa a Roses que celebrarem del 16 al 19 de juny.

 

Seguidament us detallem cadascuna d’elles:

 

  • 1000 Roses a Roses: del 10 al 19 de juny del 2022. La campanya té per objectiu convidar a dones d’arreu de Catalunya, i de fora, que es diguin: Rosa, Rosita, Roser, Rosor o Rosó, i els compostos: Maria Rosa, Rosa Maria, els seus derivats i en diferents idiomes, a degustar un Menú de la Rosa, NOVETAT! acompanyades d’una persona no beneficiaria de la campanya i que també consumeixi, de forma NO gratuïta (el que es coneix popularment com 2×1), el menú de les 1000 Roses a Roses, en els establiments de restauració participants en la campanya “1000 Roses a Roses” des del 10 al 19 de juny de 2022.
  • Còctels de Roses: del 10 al 19 de juny del 2022. La campanya té per objectiu oferir diferents còctels elaborats per diferents establiments que recordi al món floral o de la rosa, del divendres 10 al diumenge 19 de juny de 2022.
  • Tastets de Roses: el 18 i 19 de juny del 2022. La campanya té per objectiu oferir un tast de diferents plats cuinats per diferents restaurants el dissabte 18 i el diumenge 19 de juny de 2022, de 12.00h a 14.00h a la Riera Ginjolers a l’alçada del safareig de Roses, acompanyats de vins de la DO Empordà i de cervesa artesana.

 

Termini per inscriure’us a TOTES les campanyes gastronòmiques: del 25 d’abril al 6 de maig (ambdós inclosos). S’ha d’enviar les fitxes d’adhesió dins el termini a promocioeconomica@roses.cat.

 

Us recordem que teniu actiu un grup de whatsapp de Promoció Econòmica, on compartim informació important i del vostre interès, us hi podeu afegir clicant al següent enllaç: https://chat.whatsapp.com/LIoGYs9cWme9FZdBc75b3Y

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.