Campanya Fira de la Rosa

Enguany la Fira de la Rosa tindrà una edició reduïda, està programada del 3 al 6 de juny del 2021 i les campanyes gastronòmiques del 3 al 13 de juny del 2021.

 

— Inici de les adhesions a Campanya Comercial de Roses —

En motiu de la Fira de la Rosa, del 3 al 6 de juny de 2021, l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza una campanya de dinamització del comerç, que consisteix en la decoració dels aparadors amb temàtica floral i motius vermells.

Per tal d’incentivar a la participació aquest any proporcionarem globus vermells amb el logotip de la Fira de la Rosa perquè els establiments puguin repartir amb les compres el cap de setmana de la Fira de la Rosa i obsequiarem amb un barret de palla amb una cinta vermella serigrafiada amb el logo de la Fira de la Rosa a les persones treballadores del negoci.

Per tal d’adherir-se a la campanya només han d’omplir el PDF adjunt i reenviar-lo a promocioeconomica@roses.cat.

El termini màxim d’adhesió és del 26 d’abril del 2021 a les 14h.

 

— Inici de les adhesions a Còctels de Roses —

Us adjuntem la informació relativa a la campanya Còctels de Roses en el marc de la Fira de la Rosa, que es durà a terme del 3 al 6 de juny d’enguany.

Còctels de Roses: La campanya té per objectiu oferir diferents còctels elaborats per diferents establiments que recordi al món floral o de la rosa, del dijous 3 de juny al diumenge 13 de juny de 2021*, a cada un dels establiments adherits, tal i com es va acordar en les reunions amb el sector de la restauració el mes de gener passat.

(*) Dates previstes, sense perjudici que hagin d’adaptar-se en cas que no es permetés com a mínim  l’obertura parcial dels establiments de participants.

Si esteu interessats en participar aquest any en aquesta campanya i per tal de fer efectiva la vostra inscripció heu d’emplenar el PDF de la campanya i fer-nos-el arribar VIA E-MAIL a promocioeconomica@roses.cat abans del dia 16 d’abril 2021 a les 12h.

Properament obrirem les inscripcions a la campanya del Menú 1000 Roses a Roses, rebreu un correu electrònic en breu.

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.