Campanya: Fira de la Rosa

Enguany la Fira de la Rosa tindrà una edició reduïda, està programada del 3 al 6 de juny del 2021 i les campanyes gastronòmiques del 3 al 13 de juny del 2021.

 

INSCRIPCIONS TANCADES Inici de les adhesions a Campanya 1000 Roses a Roses —

1000 Roses a Roses: La campanya té per objectiu convidar a dones d’arreu de Catalunya, i de fora, que es diguin: Rosa, Rosita, Roser, Rosor o Rosó, i els compostos: Maria Rosa, Rosa Maria, els seus derivats i en diferents idiomes, a degustar un Menú de la Rosa en els establiments de restauració participants en la campanya “1000 Roses a Roses” des del 3 al 13 de juny de 2021, tal i com es va acordar en les reunions amb el sector de la restauració el mes de gener passat. 
L’Ajuntament de Roses es compromet a pagar 15€ (IVA INCLÒS) per val-invitació del menú de les 1000 Roses a Roses.
Els documents que ens heu de fer arribar són els següents:

– Fitxa d’adhesió a la campanya “1000 Roses a Roses” 2021. (Adjuntada amb el nom 00 Adhesió 1000 Roses 2021_EDITABLE.pdf)

– Model Declaració responsable D1/D2, segons forma jurídica.

  1. Si sou persona jurídica (SL, SA): Declaració responsable D1. (Adjuntada amb el nom model D1 persona juridica.doc)
  2. Si sou persona física (CB, SCP, autònom/a): Declaració responsable D2.  (Adjuntada amb el nom model D2.doc)

– Document “Declaració de dades fiscals. Autorització de transferència per a pagaments de la Tresoreria de l’Ajuntament de Roses” degudament omplert i segellat per l’entitat bancària, si no sou proveïdors de l’Ajuntament(Adjuntada amb el nom Fitxa creditor V19.03.15.pdf)

– Còpia del NIF de l’autònom/a o de l’empresa.

A més de la documentació que ens heu de presentar també us hem adjuntat els documents del vostre interès:

– Adjuntem les bases de la campanya, cal llegir-les acuradament abans d’inscriure’s. (Adjuntada amb el nom Bases 1000 Roses a Roses.pdf)

– Adjuntem l a convocatòria de subvencions en modalitat d’ajuts en espècie en règim de concurrència no competitiva destinats a les persones destinatàries de la campanya “1000 Roses a Roses” 2021. (Adjuntada amb el nom CONVOCATORIA_CAMPANYA 1000 ROSES A ROSES.pdf)

(*) Dates previstes, sense perjudici que hagin d’adaptar-se en cas que no es permetés com a mínim  l’obertura parcial dels establiments de participants.

Si esteu interessats en participar aquest any en aquesta campanya i per tal de fer efectiva la vostra inscripció,  heu de fer-nos arribar l’esmentada documentació VIA E-MAIL a promocioeconomica@roses.cat abans del dia 29 d’abril 2021.

 

INSCRIPCIONS TANCADES Inici de les adhesions a Campanya Comercial de Roses —

En motiu de la Fira de la Rosa, del 3 al 6 de juny de 2021, l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza una campanya de dinamització del comerç, que consisteix en la decoració dels aparadors amb temàtica floral i motius vermells.

Per tal d’incentivar a la participació aquest any proporcionarem globus vermells amb el logotip de la Fira de la Rosa perquè els establiments puguin repartir amb les compres el cap de setmana de la Fira de la Rosa i obsequiarem amb un barret de palla amb una cinta vermella serigrafiada amb el logo de la Fira de la Rosa a les persones treballadores del negoci.

Per tal d’adherir-se a la campanya només han d’omplir el PDF adjunt i reenviar-lo a promocioeconomica@roses.cat.

El termini màxim d’adhesió és del 26 d’abril del 2021 a les 14h

 

INSCRIPCIONS TANCADES a Còctels de Roses —

Us adjuntem la informació relativa a la campanya Còctels de Roses en el marc de la Fira de la Rosa, que es durà a terme del 3 al 6 de juny d’enguany.

Còctels de Roses: La campanya té per objectiu oferir diferents còctels elaborats per diferents establiments que recordi al món floral o de la rosa, del dijous 3 de juny al diumenge 13 de juny de 2021*, a cada un dels establiments adherits, tal i com es va acordar en les reunions amb el sector de la restauració el mes de gener passat.

(*) Dates previstes, sense perjudici que hagin d’adaptar-se en cas que no es permetés com a mínim  l’obertura parcial dels establiments de participants.

Si esteu interessats en participar aquest any en aquesta campanya i per tal de fer efectiva la vostra inscripció heu d’emplenar el PDF de la campanya i fer-nos-el arribar VIA E-MAIL a promocioeconomica@roses.cat abans del dia 16 d’abril 2021 a les 12h INSCRIPCIONS TANCADES

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.