Campanya: Mes de paraules 2022

INICI D’ADHESIONS A LA CAMPANYA APARADORS DE PARAULES.

Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Roses dedica el mes de març i d’abril a la literatura, amb uns cicles que anomenem Mes de Paraules.

En aquest sentit, des de l’àrea de Promoció Econòmica voldríem comptar amb la col·laboració dels comerciants de Roses decorant i convertint els vostres aparadors en una finestra de poesia oberta a la ciutadania i als visitants de Roses. L’objectiu és generar un atractiu pels establiments participants creant sinergies i vincles a través de l’art i alhora participeu en un esdeveniment cultural del vostre municipi.

Adjuntem document informatiu del funcionament i el full d’adhesió de la campanya de dinamització del comerç «Aparadors de paraules» en el marc del Festival literari «Més de paraules 2022».

El termini màxim per adherir-s’hi acaba el divendres 18 de febrer de 2022 a les 14h via mail: promocioeconomica@roses.cat

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.