Campanya: VI Ruta de les Tapes i del vi DO Empordà 2022

Presentació de la Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà 2022
La presentació de la ruta de les tapes 2022 d’enguany serà demà dijous 17 de març en el Teatre Municipal de Roses.
Heu de portar els components de les tapes ja cuinats, en el teatre no hi ha espai per cuinar, si que us habilitarem un espai on poder muntar la tapa.
Horaris:
  1. 10:00h: Obertura de portes a establiments participants on s’entregarà una bossa amb material gràfic i instruccions.
  2. 10:00h – 10:50h: Muntatge i col·locació en els espais. Tindreu un lloc habilitat per muntar la tapa, no hi ha cuina per tant heu de portar els components ja cuinats. Un cop tingueu la tapa feta a ’escenari del teatre hi haurà unes taules i heu de buscar el vostre número de restaurant (Mirar Annex 1). Quan estigueu al vostre lloc ha de passar la persona que fa les fotos.
  3. 11:00h: presentació oficial de la VI Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà 2022

NO PODEU MARXAR SI NO S’HA FET LA FOTO OFICIAL DE LA VOSTRA TAPA.

————————————————————————————————-

El dia 14 de gener del 2022 es va iniciar les adhesions de la Ruta de les Tapes del 2022.

 

Cal tenir en compte i novetats:

  • La Ruta de les tapes del 2022 es realitzarà del 25 de març al 3 d’abril del 2022.
  • El dia 17 de març a les 12h al Teatre Municipal es farà la tradicional presentació de la Ruta de les Tapes on tots els participants hauran de portar la tapa que proposen. (Sempre que la situació de la pandèmia ho permeti)
  • Enguany i per tal d’homogeneïtzar la imatge i establir una mesura la beguda s’haurà de servir en GOT MODEL ZURITO i s’haurà de servir la meitat d’aquest. Per ajudar als restauradors l’Ajuntament de Roses oferirà a un preu públic i bonificat els gots de “zurito”. El no compliment d’aquesta norma o qualsevol altre estipulada pot implicar l’exclusió de l’establiment a les següents edicions de la ruta de les tapes.

 

En aquest correu electrònic us adjuntem la fitxa que ens heu de retornar degudament signada i emplenada en Català o Castellà.

 

El termini per presentar la vostra adhesió és: 11 de febrer del 2022 a les 14h.

 

Ens heu d’enviar la documentació al correu electrònic: rutatapes@roses.cat o presencialment al C/ Madrid, 1 de Roses en horari de 9:00h a 14:00h.

 

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.