Tallers de comerç 2022

L’Àrea de Promoció Econòmica té previst organitzar dos tallers formatius subvencionats en el marc de les «Jornades divulgatives de la Cambra de Comerç de Girona» i adreçats als comerciants de Roses. Aquesta acció s’emmarca dins la voluntat de l’Ajuntament de Roses de professionalitzar el sector del comerç i modernitzar els establiments comercials i desenvolupar idees de negoci més encarades a les necessitats dels consumidors / clients actuals i especialment en l’actualització dels establiments en l’àmbit digital.

Fem que els comerços de Roses inspirin i sedueixin tot l’any.

«Tallers de Comerç» ha emprès una nova edició i continua amb aquestes dues accions formatives en format híbrid que es celebraran el dia 8 i 15 de juny i tenen una durada de 2:00 hores cadascun.

Taller 1Aparadorisme : Al juny … posa color al teu aparador !!!

Data: 8 de juny 2022

Horari : 9 a 11 h

Taller 2Interiorisme comercial: quan comerç i disseny s’uneixen

Data: 15 de juny 2022

Horari : 9 a 11 h

Ponent : ANA CHACÓN CORRALES. Farmacèutica, aparadorista, visual merchandiser i creadora de la Girasola, agència amb la qual ajuda al petit comerç a potenciar la seva comunicació visual, donant-li les eines necessàries per a gestionar-la, potenciant els seus aparadors per a aconseguir que siguin el seu millor mitjà per a comunicar i seduir.

Adjunt trobareu la fitxa d’inscripció i el programa de la formació amb tota la informació.

Per inscripcions : promocioeconomica@roses.cat abans dia del 4 de juny de 2022.

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sempre
Roses

Sempre Roses a casa en un clic, és el marketplace de Roses on podràs trobar una selecció de productes dels comerciants de Roses que obren tot l’any.